Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ PSYLINE.GR

Το psyline.gr δεν απευθύνεται σε άτομα που υποφέρουν από σοβαρή ψυχική διαταραχή όπως σχιζοφρένεια, διπολικές διαταραχές, ή διασχιστικές διαταραχές κτλ. Αυτές οι καταστάσεις απαιτούν άλλου είδους θεραπείες. Δεν παρέχουμε ψυχιατρική αξιολόγηση, διάγνωση ή θεραπεία ψυχιατρικών περιστατικών. Οι υπηρεσίες που παρέχει το psyline.gr δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις κλασσικές ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις. Δεν παρέχεται συμβουλευτική για περιστατικά που συμπεριλαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή και χρήζουν παρακολούθησης από ψυχίατρο ή νευρολόγο, εκτός κι αν έχουμε την έγγραφη συγκατάθεση του θεράποντος γιατρού ο οποίος συνεχίζει να έχει την εποπτεία και την ευθύνη του ασθενή του.

Το psyline.gr δεν παρέχει υπηρεσίες για κρίσεις όπως προστασία ανήλικου, ψυχικό τραύμα, ενδοοικογενειακή βία, ή σεξουαλική επίθεση. Δεν παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άτομα με αυτοκτονικό ιδεασμό ή τάση να βλάψουν κάποιον άλλο άνθρωπο. Οι υπηρεσίες του psyline.gr δεν σχετίζονται με κανένα από αυτά τα είδη κρίσεων.

Σε περιπτώσεις σοβαρής κρίσης ή ψυχικού τραύματος, απαιτείται ολοκληρωμένη ψυχιατρική αξιολόγηση ή εντατική θεραπεία, ίσως και νοσηλεία. Σε στιγμές κρίσης, το άτομο πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικό της περιοχής του για την διαχείρισή της. Αν νοιώθει έντονη δυσφορία σε βαθμό τέτοιο ώστε να κάνει κακό στον εαυτό του ή σε άλλον, πρέπει αμέσως να μιλήσει με κάποιον ειδικό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απευθυνθεί σε ιατρό ή στο τμήμα εκτάκτων περιστατικών του πλησιέστερου νοσοκομείου ή σε οποιαδήποτε υπεύθυνη δημόσια Αρχή.

Τελική Ευθύνη του Πελάτη
Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Για όποιες αποφάσεις ή πράξεις κάνει που θεωρεί ότι είναι απόρροια της συμβουλευτικής που λαμβάνει μέσω του psyline.gr, η ευθύνη παραμένει αποκλειστικά στον πελάτη.

Κάλεσε τώρα στο Τηλ. 697 2057 977
... και αξιοποίησε μια απο τις υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης
Δενδραλίδη Λίνα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Bsc., Msc.
Πτυχιούχος Παντείου Παν/μείου
Master Γνωσιακή Επιστήμη, Παν/μείου Αθηνών
Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων